Producatori

 

Site-ul www.toyshow.ro este proprietatea Neagoe E. Florin PFA.

Neagoe E. Florin PFA, persoana juridica inregistrata la Registrul Comertului sub nr. F16/469/2010, cod unic de identificare: RO 26804874, cu sediul in com. Carcea, str. Aeroportului, nr. 122, jud. Dolj, va fi denumita in continuare: TOYSHOW.RO

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos:

 

Confidentialitatea datelor:

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date modificata si completata si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, TOYSHOW.RO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.  Scopul colectarii datelor este intocmirea documentelor necesare comercializarii catre dumneavoastra a produselor oferite de catre TOYSHOW.RO  precum si informarea dumneavoastra  asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

De asemenea, conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justititie. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru  exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul TOYSHOW.RO .

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

TOYSHOW.RO  nu încurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dv. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

Livrarea:

 

Livrarea produselor se face numai pe teritoriul Romaniei.

Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil dupa confirmarea telefonica a comenzii.

Livrarea se face, la alegerea cumparatorului, prin Fan Courier Express SRL sau prin Posta Romana dupa cum urmeaza:

 

FAN COURIER EXPRESS SRL:

aria de acoperire: vezi aici localitatile in care serviciul de curierat rapid este valabil

termen livrare: 1 - 2 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii

tarif: calculat dupa valoarea comenzii dupa cum urmeaza:

        - valoare comanda intre  50  si  99 RON - tarif curier: 25 RON

        - valoare comanda intre 100 si 149 RON - tarif curier: 22 RON

        - valoare comanda intre 150 si 249 RON - tarif curier: 19 RON

        - valoare comanda intre 250 si 349 RON - tarif curier: 16 RON

        - valoare comanda peste 350 RON - TRANSPORT GRATUIT

 

POSTA ROMANA

termen livrare: 3 - 6 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii

TRANSPORT GRATUIT

 

Modalitati de Plata:

 

Comanda se achita la livrarea coletului, ceea ce se cheama plata RAMBURS.

 

Litigii:

 

Orice litigiu aparut intre Utilizatori si TOYSHOW.RO va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

Dispozitii finale:

 

TOYSHOW.RO isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului www.toyshow.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.