Warning: chdir(): No such file or directory (errno 2) in /home/jucarie/public_html/includes/classes/oscthumb.php on line 271
Armele lui Krupp, William Manchester. Editura Bontempi - Articole şcolare
Magazin online de jucarii - jucarie.net
Domenii jucarii Producatori de jocuri si jucarii
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont

Armele lui Krupp
William Manchester

Armele lui Krupp

Titlu: Armele lui Krupp

Domeniu: Articole şcolare

Producător: Bontempi

Model: William Manchester

Categorie de vârstă: Bună
Categorie de gen: 1052
Anul apariţiei: 1973
29,00RON

William Manchester - Armele lui Krupp (Editura Politică, 1973, 1052p.)

Armele lui Krupp constituie o vastă radiografie a evoluţiei uneia din cele mai vestite dinastii industriale din Germania, din Europa şi din lume, şi în acelaşi timp explorarea a patru secole de istorie.

Ceea ce remarcă în primul rând cititorul, după ce a parcurs şi ultimul rând al celor mai bine de 1.000 de pagini ale lucrării, este modalitatea de abordare, de tratare a subiectului, prin care o uriaşă şi minuţioasă documentare este valorificată la o înaltă temperatură publicistică, care captivează de la început până la sfârşit. De fapt, aceasta este maniera cea mai receptată de publicul contemporan. Nu e de mirare că tocmai asemenea cărţi de istorie, scrise într-un stil colorat şi alert, se bucură de cea mai mare audienţă. Nu o dată, ele provoacă pasiuni, dispute, controverse pe un plan extrem de larg, mai mult decât orice alte studii uscate şi reci, a căror discutare polemică se mărgineşte la cercul specialiştilor sau numai al celor avizaţi în materie. Desigur, avem în vedere autorii şi lucrările serioase, cu o solidă bază de informare şi efort de interpretare obiectivă, şi nu pe aceia care cultivă senzaţionalul de dragul senzaţionalului. Cărţi ca cele ale lui William Shirer - Ascensiunea celui de-al treilea Reich şi Căderea celei de-a treia Republici - au provocat ample discuţii, aprobări sau contestări, globale ori parţiale, în rândul istoricilor şi cititorilor, demonstrând că acest mod de tratare a istoriei nu mai poate fi privit cu condescendenţă.

    Specificaţii:
  • numeroase fotografii alb-negru
  • format mare

(Acest produs a fost adăugat în catalogul nostru la data de 14 noiembrie, 2009.)
Recenzii
0 produse
Operation
Operation
34,00RON
17,00RON

Acasă | Căutare | Catalog jucarii | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Firma webdesign Sibiu, SEO si magazine online Romania

Copyright © 2023 JucăriiNoriel.ro
Dezvoltat de webgraphic.ro