Warning: chdir(): No such file or directory (errno 2) in /home/jucarie/public_html/includes/classes/oscthumb.php on line 271
Termeni şi condiţii de utilizare - Jucării Noriel
Magazin online de jucarii - jucarie.net
Domenii jucarii Producatori de jocuri si jucarii
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont
Nu există recenzii pentru această jucărie

Termeni şi condiţii de utilizare


Termeni şi condiţii de utilizare

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Carti-Online.com isi rezerva dreptul de a modifica prezenta forma a termenilor si conditiilor fara vreo notificare prealabila.

Generalităţi

Carti-Online.com mentine si opereaza acest site (adica site-ul www.carti-online.com) pentru prezentarea produselor pe care le vinde, pentru acceptarea comenzilor pentru aceste produse sau doar pentru a lasa vizitatorii (adica orice persoana conectata la internet) sa studieze oferta noastra.

Datele de identificare ale companiei pot fi gasite in sectiunea Informaţii.

Drepturi de autor

Website-ul http://www.carti-online.com este proprietatea Carti-Online.com si a colaboratorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul prealabil a oricaror din elementele constitutive ale continutului site-ului se pedepseste conform legilor in vigoare.

Am fost foarte atenti in selectarea materialelor care apar pe site-ul http://www.carti-online.com. Daca totusi credeti ca am incalcat drepturile de autor pe care le aveti vizavi de continutul site-ului http://www.carti-online.com va rugam sa ne scrieti de urgenta la adresa de email: contact@carti-online.com.

Compania monitorizeaza regulat Internet-ul, ofertele altor companii, presa si alte surse de informatie. In cazul in care vom considera ca cineva, fie persoana fizica sau juridica, a incalcat drepturile de autor pe care le avem asupra continutului site-ului http://www.carti-online.com, atunci vom actiona cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoana sau firma.

Prelucrarea datelor personale

Completand formularul de comanda, esti de acord sa intri in baza de date Carti-Online.com.

Scopul prelucrarii datelor consta in: informarea consumatorilor si potentialilor consumatori ai produselor comercializate prin e-mail, SMS, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile desfasurate in viitor de Carti-Online.com si realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii produselor comercializate de catre Carti-Online.com sau de catre partenerii sai.

Operatorul se obliga sa respecte drepturile tale conferite de Legea 677/2001, iar la cererea ta la adresa contact@carti-online.com se obliga: sa iti confirme daca prelucreaza sau nu datele tale personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor tale personale.

Accesarea

Se interzice in mod expres:

- accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului;
- citarea continutului de catre companii sau site-uri pentru a compara sau analiza in vreun fel continutul site-ului www.carti-online.com.
De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre site-ul www.carti-online.com prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Conditii legale

Magazinul online Carti-Online.com functioneaza conform tuturor prevederilor legale in vigoare ale Statului Român.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.carti-online.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Continuă
0 produse

Acasă | Căutare | Catalog jucarii | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Firma webdesign Sibiu, SEO si magazine online Romania

Copyright © 2023 JucăriiNoriel.ro
Dezvoltat de webgraphic.ro