Warning: chdir(): No such file or directory (errno 2) in /home/jucarie/public_html/includes/classes/oscthumb.php on line 271
Confidenţialitate - Jucării Noriel
Magazin online de jucarii - jucarie.net
Domenii jucarii Producatori de jocuri si jucarii
Adresa de e-mail:


Parola:

(am uitat parola)Client nou?
Creează un cont
Nu există recenzii pentru această jucărie

Confidenţialitate


Confidenţialitate    
Ne rezervăm dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, produse comandate, etc pe termen nedefinit.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Comenzile nu pot fi anulate decat prin telefon in termen limita de 24 de ore de la data comenzii. Odata facuta comanda clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.

Nu garantam indeplinirea nici unei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit articol. In situatii exceptionale este posibil ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel. In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site.

Carti-online.com nu se face raspunzatoare pentru colete primite in stare deteriorata datorita proaste manipulari din partea Postei Romane sau a firmei de curierat. Produsele pot fi returnate in cazul in care clientul constata defectiuni fizice grave. In acest caz ne obligam sa va returnam contravaloarea imediat ce produsul (produsele) in cauza ne sunt returnate.
Continuă
0 produse
Operation
Operation
34,00RON
17,00RON

Acasă | Căutare | Catalog jucarii | Clienţi | Contact | Informaţii | Hartă site

Firma webdesign Sibiu, SEO si magazine online Romania

Copyright © 2023 JucăriiNoriel.ro
Dezvoltat de webgraphic.ro